Medelingen ten tijde van Corona
PetzCare is ook in deze tijd voor u beschikbaar.
Komende maanden zijn erg onzeker of vakanties doorgang kunnen vinden. U kunt altijd kosteloos bij PetzCare annuleren, ook kort vantevoren.

Kattenverzorging aan huis

PetzCare dierenverzorging aan huis biedt u de mogelijkheid om uw katten bij u thuis liefdevol te laten verzorgen. Heeft u vakantieplannen of heeft u katten die extra zorg nodig hebben, dan bent u bij PetzCare aan het juiste adres.

Er zijn wellicht niet altijd mensen voorhanden die de zorg van uw kat op zich willen nemen en meestal is het voor katten met medicijnengebruik lastig om iemand te vinden om de medicijnen goed toe te dienen.

Vooral katten zijn omgevingsdieren en zijn erg gehecht aan hun territorium. Voor de meeste katten geeft het dan ook erg veel stress wanneer ze ergens anders worden ondergebracht. De kat kan daardoor het beste in zijn eigen omgeving blijven.

Mocht u een kat hebben met constante medische zorg, dan kan ik die verzorging ook zeker op mij nemen. Pipetten geven, pillen toedienen is geen enkel probleem. Voordat u op vakantie gaat moet de kat een wormenkuur en een pipet tegen vlooien hebben gekregen. Dit is prettig voor u en het dier (het is niet fijn om na uw vakantie een vlooienplaag in huis te hebben).

Wat houdt zorg voor uw katten in?

Bij binnenkomst geef ik eerst aandacht aan de katten, want ze zitten toch de hele dag alleen en daarna geef ik voer en water. Zodra ze eten doe ik de overige taken, zoals kattenbak verschonen. Ook leg ik voor u de post op een andere plek, geef de planten water en zuig de kamers schoon waar de dieren op dat moment rondlopen. Nadat dat klaar is en de katten hebben ondertussen ook gegeten dan ga ik bij ze zitten en aai ze of speel met de katten, net wat ze gewend zijn en prettig vinden.  

Benodigdheden in uw huis:

  • genoeg eten
  • kattenbakvulling en schepje
  • speeltjes
  • schone etensbakjes en/of afwas benodigdheden voor de bakjes
  • gieter (indien nodig)
  • stoffer en blik/bezem/stofzuiger
  • kam/borstel (indien nodig)
  • reismand


Dierenverzorging aan huis

Naast katten kunnen ook andere dieren bij u thuis verzorgd worden. Dit kunnen konijnen, knaagdieren, fretten,vissen, kippen of andere dieren zijn.