Reacties / recensies van klanten over PetzCare

Honden


E. Coppola / Cruquius

Recensie op facebook: "PetzCare is zeker 5 sterren waard. Onverwachte ziekenhuis opname, Corine kwam Gigi en Paco meteen ophalen en heeft ze verzorgd totdat ik het zelf weer aankon. Binnenkort gaan ze weer uit logeren, ik laat ze met een gerust hart bij Corine "Petzcare" achter."

2016

J. van Vliet / Uithoorn

"Mila is dit jaar voor het eerst bij Corine geweest en hopelijk niet voor het laatst!! Ze is een paar ochtenden op proef geweest om te wennen, afgelopen week heeft ze 5 nachtjes gelogeerd!!
Ze voelde zich helemaal thuis, heeft het duidelijk heel goed naar haar zin gehad dankzij de persoonlijke zorg van Corine en ook van Lynn.Dank jullie wel daarvoor, ik ben heel blij met dit logeeradres!!" Joke van Vliet.

S. Biharie / Amsterdam:

"Corine is een geweldige oppas. Rani wou met haar weer mee naar huis toen Corine haar weer thuis bracht. Dat is een goed teken. Ze is eerder bij een andere oppas geweest die niet zo goed was, want Rani kwam erg bang thuis. Ben nu zo blij dat we een goede oppas gevonden hebben."

2016

K. Lommen / Aalsmeer:

"Corine heeft erg goed voor onze pup Saar gezorgd. Ik zou haar zeker aanraden. Ook fijn dat ze een logboek bijhoudt. Super. De komende tijd maken we zeker nog gebruik van haar uitlaat en vakantieopvangdiensten!"

2015/2016