Hondenuitlaatservice

Voor honden bied ik persoonlijke en kleinschalige uitlaatservice. Indien u niet altijd in de gelegenheid bent om uw hond of honden uit te laten, dan kan ik uitkomst voor u bieden. Ik kan uw hond elke week uitlaten of u geeft flexibel per keer door wanneer het nodig is. Indien u vlakbij een park of bos woont, dan ga ik ook graag daar naartoe, zodat uw hond ook met andere honden kunt spelen en ravotten. Maar ik kan ook rondom uw huis uitlaten.

Ik vind persoonlijke aandacht erg belangrijk, daarom loop ik niet met grote groepen, maar met maximaal 4 honden bij elkaar. Ik kijk welke honden bij elkaar passen en dicht bij elkaar wonen, zodat ze ook niet lang in de auto zitten als ik naar het bos ga. Naast wandelingen in het bos, doe ik ook aan privéwandelingen met alleen uw hond of honden in uw omgeving.

Ik kom doordeweeks tussen 10.00 uur en 14.00 uur om uw hond uit te laten en laat uw hond gemiddeld 3 kwartier tot een uur uit. Uiteraard probeer ik zo veel mogelijk met uw voorkeurstijd rekening te houden. Privéwandelingen kunnen elk tijdstip. Uitlaten in het weekend, tijdens feestdagen en schoolvakanties gaan alleen in overleg.

Ook vind ik een band met uw hond opbouwen erg belangrijk, daarom ben ik altijd degene die uw hond uitlaat. Er zijn geen andere dierenverzorgers die dit voor mij doen. Daardoor kan het eens voorkomen dat ik een keer niet kan uitlaten, maar dit laat ik tijdig aan u weten.

Hondenverzorging aan huis

Door mijn paraveterinaire opleiding en ervaring kan ik ook langs komen om verzorging te bieden. Dit kan variëren van toedienen van medicijnen, wondverzorging en zo zijn er vele mogelijkheden.