Tarieven

Hondenuitlaatservice en hondenverzorging aan huis

Onderstaande tarieven zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten

Vrijblijvend intakegesprek
Gratis

Hond uitlaten
In directe thuisomgeving of in het bos (max. 3 km gelegen vanaf huisadres hond)
€ 21,- voor 1 hond
€ 35,- voor 2 honden van 1 eigenaar

Toedienen medicijnen of andere verzorging aan huis
€ 21,- per keer

Reiskosten
Voor de vaststelling van het aantal reiskilometers wordt € 0,40 per kilometer vanaf postcode 1424 PA De Kwakel berekend. Eventuele parkeerkosten worden ook in rekening gebracht.

Prijswijzigingen voorbehouden.
Ik bereken GEEN hogere tarieven voor weekend- of feestdagenverzorging.
Ik bereken geen annuleringskosten.
Het intakegesprek is gratis en ik bereken geen reiskostenvergoeding voor het ophalen en wegbrengen van de huissleutel ! De tarieven voor hondenuitlaatservice zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten. Voor de vaststelling van het aantal reiskilometers wordt € 0,40 per kilometer vanaf postcode 1424 PA De Kwakel berekend. Eventuele parkeerkosten worden ook in rekening gebracht. Indien een dierenartsenbezoek noodzakelijk is bereken ik reiskosten en de rekening van de dierenarts of ik laat de factuur door de dierenarts rechtstreeks naar u doorsturen.

PetzCare komt in Aalsmeer, Aalsmeerderbrug, Abcoude, Amstelhoek, Amstelveen, Amsterdam en omstreken, Badhoevedorp, Bennebroek, Bilderdam, Cruqius, De Kwakel, Diemen, Driemond, Duivendrecht, Gein, Geuzenveld, Haarlem, Halfweg, Hillegom, Hoofddorp, Kudelstaart, Leimuiden, Lisse, Mijdrecht, Nes aan de Amstel, Nieuwebrug, Nieuwkoop, Nieuwveen, Nieuw-Vennep, Oude Meer, Ouderkerk aan de Amstel, Oude Wetering, Rijsenhout, Roelofarendsveen, Sloten, Uithoorn, Vijfhuizen, Vinkeveen, Watergraafsmeer, Weesp, Wilnis, IJburg, Zevenhoven, Zwaanshoek, Zwanenburg. Overige locaties kunnen in overleg.

PetzCare is gevestigd in De Kwakel.