Reacties / recensies van klanten over PetzCare

Dierenverzorging aan huis


Fam. Bosgra / katten Noortje en Sammy / Kudelstaart

"Corine, onze complimenten aan jou hoe je de verzorging op je neemt. Zo betrokken en tot in de puntjes verzorgd. Hartelijk dank daarvoor. Fijn ook om een verslag te lezen. Bij thuiskomst hebben we de katten heerlijk geknuffeld."

2018

C. Albers / Haarlem:

"Opluchting en rust is wat ik voelde toen ik hulp kreeg van Corine bij de verzorging van mijn zieke poes Noes. Na een week aan het infuus te hebben gelegen kwam Noes naar huis. Het eten ging nog niet vanzelf en het was mijn taak om haar te dwangvoeren en medicijnen te geven zodat ze zou aansterken. Als liefhebbende eigenaar was deze taak voor mij emotioneel echt te zwaar en dat voelde Noes ook wel aan mij.

Na rond zoeken voor hulp kwam ik bij Corine terecht. Haar komst was voor mij (en dus ook voor Noes) een geschenk. Fijn om iemand te treffen die begrip toonde voor de situatie. Een paar dagen heeft Corine geholpen bij de verzorging totdat de rust bij mij en Noes terug was en ik het zelf verder op kon pakken.

Ondertussen rent en springt Noes weer overal achteraan en staat er op mijn gezicht een grote glimlach. Dank Corine voor je hulp en steun!"

2016

Eigenaresse van kat Caddy en de kippen / Haarlem:

Tevreden over de verzorging. Volgende keer weer.

2015

M van den Akker/M Wildeman / kat Tommy / Kudelstaart:

recensie op facebook: "Heel erg netjes, neemt alle tijd voor een intake. Super goed voorbereid door aan heel veel dingen te denken en vantevoren te documenteren. En neemt meer uit handen dan alleen de verzorging. En bovendien erg aardig. Volgende keer weer."

2015  

W. Bol / katten Sam en Yara / Aalsmeer:

"Ik had via de Dierenartsenpraktijk het advies gekregen voor dierenverzorging bij PetzCare. Ik ging met een goed gevoel weg. Ik had geen enkel moment gedacht of het wel goed zou gaan en ik ben zeer tevreden!" 

2015 

Eigenaren van kat J.P. / Aalsmeer:

"We wilden graag dat onze - aan een schoot en eten verslaafde - J.P. extra aandacht kreeg tijdens onze vakantie. Die taak heeft Corine ter harte genomen. Bij thuiskomst troffen we een blije kat aan. Super en voor herhaling vatbaar!."

2015


E. en N. van Kampen / katten Tina en Turner / Aalsmeer:

"We zijn zeer tevreden over de verzorging van Tina en Turner. Voor herhaling vatbaar. Als het de volgende keer zo uitkomt doen we graag weer een beroep op Corine." 

2015

G. Captijn, L. Nobel / Zazu en Simba / Kudelstaart: 

"Onze katjes waren natuurlijk heel blij dat we weer terug waren, maar ze zijn uitstekend verzorgd door onze dierenverzorging aan huis/PetzCare en hebben ons daardoor niet echt gemist. Dit is echt aan te bevelen. Jij gaat er lekker effe tussenuit en je diertjes blijven thuis en worden iedere dag verzorgd en vertroeteld."

Maart 2015