Reacties / recensies van klanten over PetzCare

Konijnen en knaagdieren opvang/pension


Fam. Schenk / De Kwakel

"De knagertjes hebben nog nooit zo'n fijn vakantie adres gehad ! Helemaal super en ze waren ook relaxed teruggekomen ! Wat een super en rustig idee, en heerlijk dichtbij ! Bedankt !"

2018


L. Went / Amstelveen

Van Facebook: "Geweldige opvang gehad voor mijn lieve konijntje. Ook de nageltjes zijn geknipt. Bedankt Corine."

2017

L. Knegtmans / Amstelveen:

'Dons heeft ook vakantie gevierd. Het ontvangst was al gezellig en het gaf een goed gevoel om hem achter te laten. Ik trof een zeer blij konijn aan."

2015/2016

S. Schuerman / Aalsmeer:

"Koos en Charly hebben gelogeerd en ze zijn fantastisch verzorgd, ondanks de warmte en storm. Ze leefden in een paradijs met veel ruimte. Een echte aanrader."

2015/2016

mw. B. Vermeulen / Haarlem:

"Superverzorging. Jouw liefde voor dieren zit in de verzorging."

2015

mw K. Theunis / Amsterdam:

"Zeer tevreden. Gesprekken gingen goed en email werkte snel. Hokken waren schoon en de konijnen waren relaxed en rustig. Dat is ergens anders ook wel eens anders geweest".

2015

Fam Keessen / Hoofddorp:

"Voor het  eerst Plukkie gebracht. Pluk kreeg een extra groot hok, omdat hij loslopen gewend is. We komen graag nog eens."

2015

Mw. M. Klein Langenhorst / Hoofddorp:

Van Facebook: "Onze Binky is twee weken lang verzorgd. Hij heeft zich prima vermaakt. We hebben onze vakantieadres voor Binky gevonden! "

2015

Dierenverzorging aan huis


Fam. Bosgra / katten Noortje en Sammy / Kudelstaart

"Corine, onze complimenten aan jou hoe je de verzorging op je neemt. Zo betrokken en tot in de puntjes verzorgd. Hartelijk dank daarvoor. Fijn ook om een verslag te lezen. Bij thuiskomst hebben we de katten heerlijk geknuffeld."

2018


C. Albers / Haarlem:

"Opluchting en rust is wat ik voelde toen ik hulp kreeg van Corine bij de verzorging van mijn zieke poes Noes. Na een week aan het infuus te hebben gelegen kwam Noes naar huis. Het eten ging nog niet vanzelf en het was mijn taak om haar te dwangvoeren en medicijnen te geven zodat ze zou aansterken. Als liefhebbende eigenaar was deze taak voor mij emotioneel echt te zwaar en dat voelde Noes ook wel aan mij.

Na rond zoeken voor hulp kwam ik bij Corine terecht. Haar komst was voor mij (en dus ook voor Noes) een geschenk. Fijn om iemand te treffen die begrip toonde voor de situatie. Een paar dagen heeft Corine geholpen bij de verzorging totdat de rust bij mij en Noes terug was en ik het zelf verder op kon pakken.

Ondertussen rent en springt Noes weer overal achteraan en staat er op mijn gezicht een grote glimlach. Dank Corine voor je hulp en steun!"

2016


Eigenaresse van kat Caddy en de kippen / Haarlem:

Tevreden over de verzorging. Volgende keer weer.

2015


M van den Akker/M Wildeman / kat Tommy / Kudelstaart:

recensie op facebook: "Heel erg netjes, neemt alle tijd voor een intake. Super goed voorbereid door aan heel veel dingen te denken en vantevoren te documenteren. En neemt meer uit handen dan alleen de verzorging. En bovendien erg aardig. Volgende keer weer."

2015


W. Bol / katten Sam en Yara / Aalsmeer:

"Ik had via de Dierenartsenpraktijk het advies gekregen voor dierenverzorging bij PetzCare. Ik ging met een goed gevoel weg. Ik had geen enkel moment gedacht of het wel goed zou gaan en ik ben zeer tevreden!"

2015


Eigenaren van kat J.P. / Aalsmeer:

"We wilden graag dat onze - aan een schoot en eten verslaafde - J.P. extra aandacht kreeg tijdens onze vakantie. Die taak heeft Corine ter harte genomen. Bij thuiskomst troffen we een blije kat aan. Super en voor herhaling vatbaar!."

2015


E. en N. van Kampen / katten Tina en Turner / Aalsmeer:

"We zijn zeer tevreden over de verzorging van Tina en Turner. Voor herhaling vatbaar. Als het de volgende keer zo uitkomt doen we graag weer een beroep op Corine."

2015


G. Captijn, L. Nobel / Zazu en Simba / Kudelstaart:

"Onze katjes waren natuurlijk heel blij dat we weer terug waren, maar ze zijn uitstekend verzorgd door onze dierenverzorging aan huis/PetzCare en hebben ons daardoor niet echt gemist. Dit is echt aan te bevelen. Jij gaat er lekker effe tussenuit en je diertjes blijven thuis en worden iedere dag verzorgd en vertroeteld."

Maart 2015

Hondenuitlaatservice


J. Scholten / Luna / Amstelveen:

"Al drie jaar lang komt Corine mijn labje Luna twee of drie keer per week ophalen om samen met haar eigen hond Evy een uur lekker te gaan wandelen in het bos. Meer dan vier honden tegelijk laat Corine nooit uit; voor het treurige beeld van een busje vol hysterisch blaffende beesten hoef je bij haar dus niet bang te zijn.
Corine is 100% betrouwbaar en stipt en heeft merkbaar plezier in haar werk. Het is elke keer weer leuk om te zien hoe blij Luna is als Corine voor de deur staat: ze kwispelt haar staart van haar kont! Dat alles klinkt misschien als reclame en zo is het ook bedoeld! 😀"

Juni 2020


G. Bruurs / Djengo / Uithoorn:

"Corine en haar hond Evy hebben mijn hond Djengo 2 jaar een fijne, gezellige wandeling gegeven. Djengo hield niet zo van andere honden, maar met Evy klikte het.

Iedere dinsdag zat hij al vroeg op haar te wachten en liet zich horen zodra de auto kwam en de wandeling begon."

Mei 2020


K. Lommen / Saar / Aalsmeer:

"Corine heeft erg goed voor onze pup Saar gezorgd. Ik zou haar zeker aanraden. Ook fijn dat ze een logboek bijhoudt. Super. De komende tijd maken we zeker nog gebruik van haar uitlaatdiensten!"

2015/2016