Wie ben ik

Ik stel mij graag aan u voor!

Mijn naam is Corine van der Neut-Könst en ik woon in De Kwakel, ben getrouwd met Martijn en heb 3 kinderen, Ryan, Jayson en Lynn.

Ik heb één Finse lappenhond, Evy, twee lieve Ragdoll katten, Lady en Luna en vier konijnen, Roos, Olaf, Binky en Bella. Mijn passie voor dieren heb ik altijd gehad en vind het bijzonder om met ze bezig te zijn. Ik heb veel vrijwilligerswerk gedaan, zoals pleegadres voor katten van de Dierenbescherming en voor egels. Tevens was ik chauffeuse bij de Dierenambulance. Ook heb ik voor een konijnenopvang thuis meerdere konijnen opgevangen.

Ik heb 14 jaar op diverse sales en marketingafdelingen van VNU/Sanoma Uitgevers gewerkt en ik heb vele jaren lesgegeven als aerobic- en twirllerares/instructrice. Tijdens deze periode deed ik al veel met dieren en vanaf oktober 2009 ben ik bij cursuscentrum Barneveld de opleiding tot Paraveterinair Dierenartsassistente gaan volgen. Dit was een opleiding van 2 jaar en zeer intensief en leerzaam.

Vanaf 2009 heb ik bij diverse dierenklinieken als Paraveterinair Dierenartsassistente gewerkt, zoals

  • dierenartsenpraktijk Uithoorn-Aalsmeer-Mijdrecht-Wilnis
  • Dierenartsenpraktijk Mentink in Amstelveen
  • Sterkliniek Dierenartsen in HIllegom
  • Dierenkliniek Amstelveen
  • Dierenkliniek Buitenveldert.

Ook heb ik diploma vakbekwaamheid hond en kat en vakbekwaamheid overige zoogdieren gehaald. Stichting Konijnen Belangen heeft PetzCare goedgekeurd met 5 sterren voor voeding, huisvesting en medische kennis en service.

Doordat ik soms bij de opvang konijnen volledig in de rui of konijnen met klitten of vilt tegen kwam, wilde ik graag mijn service uitbreiden. Dus in 2020 heb ik de cursus PD konijnen trimmen bij Noord Hollands konijnenadviesbureau en de Dierenacademie gevolgd. Het diploma heb ik behaald en sindsdien mag ik konijnen van hun klitten en vacht afhelpen en dat is zeer dankbaar werk.

En in 2022 heb ik mijn services uitgebreid door meer diensten te verlenen en ook producten aan te bieden die ik zelf ook erg handig voor mijn konijnen vind.

PetzCare konijnenhotel en knaagdierenhotel en konijnentrimsalon vind ik een leuke uitdaging en ik verzorg de dieren met veel plezier! Ook het contact met de baasjes en het delen van ervaringen maakt het werk extra leuk.

Met mijn kennis en ervaring ben ik ervan overtuigd om mijn diensten goed aan dier en mens te verlenen!

Ik hoop met u kennis te mogen maken en u van dienst te kunnen zijn!

Met mijn hond Evy

Mijn 4 konijnen

Lady en Luna

Diverse links

Ik heb contact met vele dierenartsenpraktijken in de omgeving. Ik vind het belangrijk dat ze op de hoogte zijn van PetzCare, aangezien ik tijdens de verzorging ook met uw dierenarts te maken kan hebben. De meeste praktijken hebben informatie over PetzCare bij de praktijk liggen. Onderstaande praktijken hebben ook een link van PetzCare op de site en/of facebook staan en ik noem ook andere websites waar PetzCare ook bekend is.

Informatie van PetzCare op de site van:

Een 'vind ik leuk' voor PetzCare dierenopvang op Facebook van:

Reacties / recensies

Hier vindt u google recensies.

Fam. Schenk / De Kwakel

"De knagertjes hebben nog nooit zo'n fijn vakantie adres gehad ! Helemaal super en ze waren ook relaxed teruggekomen ! Wat een super en rustig idee, en heerlijk dichtbij ! Bedankt !" / 2018

S. Schuerman / Aalsmeer

"Koos en Charly hebben gelogeerd en ze zijn fantastisch verzorgd, ondanks de warmte en storm. Ze leefden in een paradijs met veel ruimte. Een echte aanrader." 2015/2016

L. Knegtmans / Amstelveen

'Dons heeft ook vakantie gevierd. Het ontvangst was al gezellig en het gaf een goed gevoel om hem achter te laten. Ik trof een zeer blij konijn aan." / 2015/2016

mw. B. Vermeulen / Haarlem

"Superverzorging. Jouw liefde voor dieren zit in de verzorging." / 2015